Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Geboortekaartjes met foto

Het geboortekaartje is natuurlijk één van de meest belangrijke dingen om je bevalling heen. Het is de eerste keer dat je dierbaren iets van je baby zien. Dit kan de naam zijn, maar ook een foto. Als je kiest voor een geboortekaartje met foto, wat voor een foto zet je hier dan op?

Meerdere mogelijkheden
Je kan voor veel verschillende soorten foto’s kiezen als je kiest voor een geboortekaartje met een foto. Verschillende voorbeelden:
–          een foto van je nieuwe aanwinst
–          een foto van jezelf en je partner
–          een foto van je andere kinderen.

Hoe zet je de foto op je kaartje?
Als je eenmaal hebt besloten voor welke geboortekaartjes met foto je gaat is het volgende punt hoe je de foto gaat positioneren. Is het een kleine foto die meer een toevoeging aan je geboortekaartje geeft of is het een geboortekaartje dat vrijwel alleen maar uit een foto bestaat? Op Kaartopmaat.nl heb je verschillende voorbeelden van geboortekaartjes waar ook veel geboortekaartjes met foto op staan. Hieronder vind je ook nog een aantal voorbeelden.

Geboortekaartjes met foto maak je op Kaartopmaat.nlLeave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>