Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Geboorte kaartjes

Is het bijna zover om jullie prachtige kind de wereld op te helpen? Maar is er nog niet gedacht aan de geboorte kaartjes? Dit kan je nu makkelijk thuis doen via Kaartopmaat.nl, terwijl je wacht op jullie kleine wondertje. Dan heb je even wat anders aan je hoofd en ben je lekker creatief bezig.

Eigen geboorte kaartjes maken
De laatste lootjes zijn altijd het zwaarst en wat is een beter middel dan dat je afgeleid bent met het maken van de geboorte kaartjes voor jullie mirakeltje. Je kan nu via Kaartopmaat.nl je eigen geboortekaartjes ontwerpen en maken. Je kan echt al jouw creativiteit loslaten op het maken van de geboortekaartje van jullie kleine wondertje. Hierdoor gaat de tijd snel en ben je lekker bezig voor iets wat je dierbaar is. Het kaartje moet tevens jaren daarna ook nog gezien worden als geweldig.

Het ontwerpen
Je kan beginnen vanaf een lege vierkante kaart. Er zijn wel allemaal achtergronden, kaders en figuurtjes bij elkaar gezocht wat je kan gebruiken. Ook kan je ervoor kiezen om een voorbeeldkaart te gebruiken en daar nog wat dingentjes aan te veranderen. Daarnaast kan je ook foto geboorte kaartjes maken. De foto kan bijvoorbeeld van je zwangere buik zijn of je kan wachten tot die kleine er is en dan later de foto uploaden. Het maakt niet uit wat je doet, het geboortekaartje zal altijd uniek zijn!

Dus voor de leukste geboorte  kaartjes ga je naar Kaartopmaat.nl!

 Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>