Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

kaart geboorte

Je bent nu misschien hoogzwanger en de laatste puntjes op de i aan het zetten wat betreft de kinderkamer en de grote inkopen. De geboorte van jullie kindje komt nader bij. Dan is het hoog tijd om na te denken over het sturen van geboortekaartjes… Maar waar begin je?

Een leuke kaart maken
Je kunt via Kaartopmaat.nl je eigen kaart voor de geboorte van jullie kindje zelf maken. Dat is een leuke optie van de website, omdat je zo een heel origineel kaartje krijgt; vooral als je een foto van je baby toevoegt. Je kunt nu al je geboortekaartje maken, het opslaan, en na de bevalling hoef je dan alleen nog maar de foto van je baby toe te voegen… wat misschien wel de allereerste foto is die van je kindje is gemaakt!

Een leuke kaart uitkiezen
Als je meer de voorkeur hebt voor een kant-en-klaar geboortekaartje kun je ook op de website terecht. Professionele ontwerpers hebben de leukste voorbeeldkaarten voor je gemaakt. Een voordeel van een leuk geboortekaartje uitkiezen is dat het wat minder tijd kost. Ook nadat je een kaart hebt uitgezocht, kun je een foto van je baby toevoegen of nog het een en ander er aan veranderen.

Dan nog even een leuke tekst verzinnen en klaar is je geboortekaartje!U kunt niet meer reageren.