Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Geboortekaart

Gefeliciteerd! Jullie worden de trotse ouders van een klein wondertje . Nu is het tijd om dat van de daken te schreeuwen. Dit kan je het best doen door middel van een geboortekaart. En als je dan ook nog zelf kan bepalen hoe die kaart er uit ziet, kan je dag niet meer kapot.

Speciale boodschap
Een geboortekaart is een kaart met veel emotionele waarde. Dit is het eerste bericht van jou kind aan jou vrienden, kennissen, collega’s en wie dan ook. De boodschap luidt: “hoi, ik ben geboren”. Daarnaast kan de geboortekaart een aantal jaren later dienen als herinnering. Het ondersteunt de babyfoto’s en roept leuke gedachten op over je kind toentertijd als baby. Reden genoeg dus om een speciaal kaartje te ontwerpen.

Jouw project
Kies uit verschillende opties om de geboortekaart zo mooi te maken als je zelf wilt. Verander de kleuren, de achtergrond, het lettertype en de afbeeldingen. Voeg afbeeldingen toe die je op je computer hebt staan en pas deze naar keuze aan. Jouw idee, jouw uitvoering en uiteindelijk dus jouw geboortekaart. Of nou ja, die van je kind dan.

Proefversie
Een proefdruk zorgt er voor dat je precies ziet hoe de kaart er uit komt te zien. Het eindresultaat kan  nog weleens tegenvallen wanneer je de geboortekaart via de post hebt ontvangen. Pas dan via de computer nog wat dingetjes aan om de kaart te perfectioneren.

De eerste stap voor het maken van de geboortekaart start op Kaartopmaat.nlLeave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>