Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Slaapgebrek tijdens je zwangerschap

Vaak is een nachtrust ver te zoeken tijdens je zwangerschap. Het is ook niet altijd even makkelijk om een houding aan te nemen met zo’n onhandige buik. Waar je normaal gesproken met 8 uur slaap voldoende nachtrust had, ben je tijdens je zwangerschap na 10 uur nachtrust nog steeds niet uitgerust. Pff.. vermoeiend. Maar hoe kun je het beste omgaan met deze vermoeidheid en wat is de beste houding voor een fatsoenlijke nacht?

Luister in elk geval naar je lichaam! Heb je het gevoel dat je na 11 uur slaap nog steeds niet bent uitgerust? Blijf dan nog maar even lekker liggen. Zoals bij alles tijdens je zwangerschap, eet, drink en slaap je voor twee. Voel je dus niet schuldig als je je nog even omdraait als je partner zijn bed uit stapt.

Je zult vast al gemerkt hebben dat niet elke houding geschikt is om lekker in slaap te hebben. Slapen op je rug zorgt vaak voor erge rugklachten en slapen op je buik is ook niet bepaald comfortabel. Wen daarom vast aan slapen op je zij. Slapen op je zij is de meest geschikte houding tijdens je zwangerschap. Mocht je behoefte hebben aan meer slaaptips tijdens de zwangerschap, bekijk dan het hele artikel over slapen tijdens je zwangerschap op Mamaenzo.nl of bekijk het onderstaande Youtube-filmpje voor meer informatie!

Gelukkig kent een zwangerschap ook leuke kanten. Misschien verwacht je je kindje binnenkort of misschien pas over een aantal maanden. Genoeg tijd dus om rond te neuzen naar het leukste geboortekaartje voor jouw toekomstige kleine! Bekijk daarom voor de leukste geboortekaartjes KaartOpMaat.nl! Maak je eigen geboortekaartje op de site, sla jouw concept op en bestel de kaartjes pas wanneer de tijd rijp is.


U kunt niet meer reageren.