Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Drie op een rij

Jullie kennen het hele riedeltje al. Zwanger, misselijk, overgeven, dikker worden, stemmingswisselingen, geen alcohol, geen rauwe vis, geen rauw vlees. Je weet wat je van de bevalling kan verwachten. Dan is het moment daar en is jullie derde kindje geboren! Het riedeltje van de zwangerschap ken je al maar om nog een keer mooi en gezond kindje op de wereld te zetten, dat is geweldig.

Gezinsuitbreiding

En nu is jullie mooie gezinnetje weer uitgebreid en hebben jullie er een prachtige zoon of dochter bij. Dit moet gevierd worden! Met elke uitbreiding van het gezin gaat een mooie kaart gepaard. Dus ook het derde kind krijg een mooie kaartje. Op Kaartopmaat.nl heb je eindeloos veel keuze uit geweldige geboortekaartjes. Of jullie een eerste, tweede, of derde kindje krijgen, op Kaartopmaat.nl vind je voor elke situatie een passende kaart.

Unieke kaart

Zijn jullie op zoek naar leuke geboortekaartjes voor jullie derde kind, maar kunnen jullie niets vinden dat bij jullie past? Dan biedt Kaartopmaat.nl de oplossing. Hier kun je namelijk je eigen unieke kaartje samenstellen. Je kunt het zo gek nog niet verzinnen of het is mogelijk. Voor de geboortekaartjes voor jullie derde kind kunnen jullie lekker uitpakken. Je kunt de voorbeeld ontwerpen gebruiken en naar wens eigenhandig aanpassen of helemaal een eigen kaartje ontwerpen en daarbij gebruik maken van de achtergronden, kaders, illustraties en lettertypes van de website.

Dus ga lekker aan de slag en maak die unieke, mooie geboortekaart!

 

Op Kaartopmaat.nl vind je leuke, mooie en grappige geboortekaartjes voor jullie derde kind.


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>