Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Driemaal is scheepsrecht

Is het niet de eerste, niet de tweede maar het derde kindje dat jullie komt vergezellen? Driemaal is scheepsrecht wordt niet voor niets gezegd! Dat wordt een drukke gezelligheid in huis. En dat het de derde is betekent niet dat het minder speciaal of spannend is deze keer!

 

Hij kijkt alsof hij niet tot drie kan tellen

Als jullie over de schrik heen zijn dat het echt gaat gebeuren en jullie inderdaad het genot hebben om jullie gezin nog verder uit te breiden moet er aan andere zaken gedacht gaan worden. Zoals de geboortekaartjes die zodra de kleine geboren is de deur uit moeten. Snel aan de slag voor de geboortekaart voor jullie derde kind. Op Kaartopmaat.nl is er zelfs een speciale collectie genaamd ‘broertje zusje’.

 

Alle goede dingen bestaan in drieën

De derde verdient net als de eerste en de tweede de leukste en bijzonderste geboortekaart! Tijden veranderen en het maken van geboortekaarten wordt steeds makkelijker. Waar je misschien bij de andere twee nog naar de drukkerij moest voor het maken van de geboortekaartjes kan dat nu allemaal makkelijk en leuk via internet. Zo maak je de geboortekaart voor jullie derde kind ook uniek.

 

Dat lukt wél één, twee, drie

Op Kaartopmaat.nl kun je zelf de leukste en uniekste geboortekaartjes samenstellen. Je kunt kiezen uit vele voorbeeldkaarten van hipste designers. Zie je een kaartje dat je leuk vindt, dan kun je die zo aanpassen totdat hij perfect is en bij jullie past. Jullie kunnen ook beginnen met een blanco kaart en met de achtergronden, kaders, illustraties en lettertypes van Kaartopmaat.nl zelf de mooiste geboortekaart voor jullie derde kind maken.

 

Kijk voor nog meer mogelijkheden op Kaartopmaat.nl!


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>