Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Geboortekaartjes voor jouw derde kind

Bij de eerste bevalling was het makkelijker om een geboortekaartje te ontwerpen. Je had nog genoeg inspiratie en talloze idee├źn. Bij het tweede kindje wordt het al iets lastiger. Je wilt er tenslotte voor zorgen dat het geboortekaartje niet op het eerste kaartje lijkt, dus je zult een uniek kaartje moeten bedenken. Maar dan is het moment daar, je bent bevallen van jouw derde kind.

Geboortekaartjes ontwerpen
Bij Kaartopmaat.nl kun je door de verschillende mogelijkheden alsnog unieke geboortekaartjes derde kind ontwerpen. Dit zorgt ervoor dat de geboortekaartjes allemaal verschillend zijn van elkaar en dat het kaartje toch uniek is vergeleken met de eerdere geboortekaartjes. Door het toevoegen van verschillende illustraties kun je ervoor zorgen dat de mensen gelijk zien dat jullie derde kindje is geboren. Denk bijvoorbeeld eens aan drie leuke eendjes of drie silhouetten op de voorkant.

Foto uploaden
Je kunt ook een foto van het derde kindje op de voorkant plaatsen, zodat de ontvangers het kindje meteen kunnen bewonderen. Natuurlijk kun je jouw andere kindjes ook nog bij het geboortekaartje betrekken. Je kunt ze terug laten komen op het geboortekaartje door middel van leuke, vrolijke illustraties.

Geboortekaartjes voor je derde kind
Je kunt de geboortekaartjes voor een derde kind zo uniek maken als je zelf wilt. En ook deze geboortekaartjes zullen de ontvangers bijblijven, omdat ze uniek zijn. Dus ben je benieuwd geworden hoe de geboortekaartjes voor een derde kind er uiteindelijk uit zullen zien? Wacht dan niet langer en ga aan de slag op Kaartopmaat.nl!

Geboortekaartjes derde kind


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>