Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Geboortekaart tweeling

Binnenkort dubbel zoveel lol in huis! De geboorte van een tweeling komt eraan. Deze twee schatten zijn natuurlijk meer dan welkom. Verras deze tweeling met de leukste geboortekaartjes speciaal gemaakt voor hen op Kaartopmaat.nl.

geboortekaart tweelingDubbel feest
Op Kaartopmaat.nl maak je een geboortekaart tweeling die precies bij jouw kindje passen. En als je er dan twee krijgt, is dat natuurlijk dubbel zo belangrijk. Beiden kindjes hebben iets speciaals en dat moet jouw kaartje natuurlijk wel uitstralen. Kies jouw stijl op Kaartopmaat.nl en geef jouw zoontjes of dochters een gezicht.

Vertel het vandaag nog
Wat zal jij trots zijn op die twee mooie kindjes van je en dat mag natuurlijk iedereen weten. Dankzij de goede bestelservice van Kaartopmaat.nl liggen die geboortekaartjes van de geboorte tweeling zo in de brievenbus van al jouw vrienden en familieleden. Hier geldt namelijk; voor 15.00 uur besteld, de volgende dag al bezorgd.

Verwacht u ook een tweeling? Een geboortekaartje maken voor een tweeling op Kaartopmaat.nl is net zo makkelijk als voor een eenling!

geboortekaart tweeling


U kunt niet meer reageren.