Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Speciale geboortekaartjes voor tweelingen

Een periode van zwangerschap, de bevalling, de geboorte van je kindje. Zeer spannende momenten en misschien is het voor jou wel de allereerste keer. Je laat dit nieuwe avontuur volledig over je heen komen. Maar laat het nou niet één baby zijn, maar twee. Een tweeling! En je kan zeggen dat dat twee keer zo spannend is. Wat komt er allemaal kijken bij de geboorte van een tweeling?

Trots op twee
De babykamer moet ingericht worden voor twee baby’tjes, je hebt tweemaal zo veel babyspulletjes nodig, twee namen moeten worden bedacht en twee verschillende geboortekaartjes moeten worden gemaakt en verstuurd. Dat zou je denken, maar laatstgenoemde is zeker niet het geval. Twee afzonderlijke geboortekaartjes zijn overbodig. Kaartopmaat.nl heeft namelijk speciale geboortekaartjes voor tweelingen. Je hebt er dus maar één nodig!

Kleurgebruik jongen én meisje
Geboortekaartjes tweelingen, waar moet je daarbij aan denken? Heel simpel. De kaartenapplicatie van Kaartopmaat.nl laat jou zelf volledig je persoonlijke geboortekaartjes ontwerpen. Het is hierin dus ook mogelijk om twee namen en eventueel een foto van jouw twee wondertjes toe te voegen. Heb jij twee jongetjes, twee meisjes of een jongetje én een meisje? Wat is jouw tweeling? Vooral als je een mengeling hebt van de geslachten is het handig dat je zelf je kleuren kan bepalen.

Combineer jij blauw met roze? Of ga je voor een kleur die bij zowel een zoontje als dochtertje past? Waar kies jij voor bij het ontwerpen van geboortekaartjes voor jouw tweeling? Deel in het onderstaand reactieformulier jouw resultaat of vraag om tips.

geboortekaartjes tweelingenWil jij ook speciale geboortekaartjes voor een tweeling zelf ontwerpen? Doe het op Kaartopmaat.nl.


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>