Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Een mooi geboortekaartje voor een prachtig wondertje

Is de kleine eindelijk geboren en zijn jullie de gelukkigste ouders ooit? Dan moet dit de wereld ingebracht worden door middel van een mooi geboortekaartje. Maar hoe maak je tegenwoordig nog een uniek geboortekaartje? Juist, je kunt het kaartje helemaal zelf ontwerpen!

Uniek, maar mooi kaartje
Een mooi geboortekaartje komt niet zomaar uit de lucht vallen. Op Kaartopmaat.nl kun je zelf een kaartje ontwerpen. Door het toevoegen van mooie illustraties, lieve kaders en een leuk achtergrondkleurtje, is alles mogelijk. Het kaartje kun je geheel naar wens aanpassen. De tekst op het geboortekaartje kies je ook zelf uit. Je kunt zelf een tekst verzinnen of je haalt een gedichtje van het internet. Er is genoeg aanbod wat betreft geboortegedichtjes, dus er zal vast wel een passend gedichtje bijzitten voor jullie kindje. Een leuke foto van het wondertje op het kaartje is ook uniek. Niemand zal tenslotte dezelfde foto op het mooie geboortekaartje hebben als jullie kindje.

Ga je eigen gang
Na het ontwerpen zul je de geboortekaartjes moeten bestellen. Ben je nog niet helemaal tevreden over het geboortekaartje, dan kun je eerst een proefkaartje bestellen. Na het ontvangst van het proefkaartje, kun je het ontwerp altijd nog aanpassen. Net zo lang tot het geboortekaartje wel helemaal naar wens is en klaar is om te versturen. Als het ontwerp af is, kun je de geboortekaartjes gemakkelijk bestellen en zelfs al direct versturen! Met een aantal klikken heb je jouw adressenboek geĆ¼pload, maar je kunt ook eerst de kaartjes naar je huis sturen. Dan kun je de kaartjes persoonlijk op de post doen. Het is maar net wat je zelf wilt!

Ook een mooi geboortekaartje zelf ontwerpen? Ga zelf aan de slag op Kaartopmaat.nl!


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>