Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Geboortekaartje

Ben je een creatief persoon? Schud jij leuke teksten uit jouw mouw met betrekking tot jullie aanstaande kindje en vind je het leuk om zelf een kaartje te maken? Dat kan. Op Kaartopmaat.nl ontwerp jij een geboortekaartje dat perfect bij jullie kleintje past.

Goede service
Kaartopmaat.nl onderscheidt zich van zijn concurrenten door de goede service. De mogelijkheden uiten zich in een groot arsenaal aan thema’s. Denk aan Hollands, klassiek, trendy en stijlvol. Kies voor een thema dat zich richt op jongens door te drukken op stoere, vrolijke jongens. Ook voor lieve, zoete meisjes zijn mooie dingen ontworpen. De ontwerpers hebben hun best gedaan, nu is het jouw beurt.

Kondig jullie kleine aan
Tijd om te kiezen voor het thema. Kan je geen keuze maken? Dan gebruik je toch gewoon verschillende thema’s door elkaar heen. Op jouw zelfgemaakte geboortekaartje kan je een achtergrond toevoegen die je vervolgens laat vergezellen door een kader. Binnen, of op het kader plaats je daarna leuke figuurtjes. Jullie kleine moet nu alleen nog worden aangekondigd. Een leuke, creatieve tekst van papa en mama zijn daar perfect voor.

Schrijf een leuke boodschap
Kies het lettertype dat jij het mooist vindt. Probeer ze allemaal uit want de boodschap moet prettig leesbaar en nadrukkelijk aanwezig zijn. Liever vetgedrukt of schuin? Geen probleem! Zelfs de kleur is aan te passen dus leef je uit. Nu is het alleen nog maar een kwestie van versturen. Bepaal welke vrienden en familieleden het geboortekaartje mogen ontvangen en Kaartopmaat.nl zorgt er voor dat de kaartjes snel in de brievenbus liggen.

Een geboortekaartje zelf ontwerpen doe je natuurlijk op Kaartopmaat.nl, veel plezier.Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>