Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Geboortekaartje filmposter


Geboortekaartje filmposter, misschien is het moeilijk om een beeld te krijgen bij dit soort geboortekaartjes. Maar je kan er wel hele leuke geboortekaartjes mee maken! Maak bijvoorbeeld je eigen geboortekaartje met ‘The blues brothers’ bij een tweeling of zie een filmset voor je met de foto van jou baby in de spotlight!

Films

Je kan veel verschillende films gebruiken om van je geboortekaartje een filmposter te maken! Kies bijvoorbeeld Batman, Superman en maak hier je eigen draai aan. Als je niets kan vinden tussen onze designs, kijk dan gewoon eens op internet en upload de foto op het kaartje!

Afbeeldingen

Zoek je nog wat afbeeldingen voor bij je geboortekaartje als filmposter kies dan voor een filmcamera, Alle leeftijden teken, andere filmtekens, een rode loper, het Hollywood logo, een filmstudio of een clapboard.

Tekst

Het is leuk om er een bijpassende tekst bij te bedenken. Kies bijvoorbeeld voor : Piet en Janneke de Vries presenteren nu Babyborn met in de hoofdrol : Paul Piet de Vries!

Kaartopmaat.nl

Op Kaartopmaat.nl kan je geheel je eigen geboortekaartje als filmposter maken! Upload je eigen foto’s, schrijf je eigen tekst of gebruik een design van ons! Het is geheel gratis om een geboortekaartje te ontwerpen, kijk snel op de website om een geboortekaartje als filmposter te maken!


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>