Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Geboortekaartje grote zus

Is jou tweede kindje onderweg? En heb je al een dochtertje? Als eerste van harte gefeliciteerd dan! Het is altijd leuk als je een kindje krijgt en je weer moet voorbereiden op het kleintje, leuke dingen kopen, kamer ordenen, allemaal origineel en in je eigen stijl. Nu  hoor daar natuurlijk nog iets kleins en origineels bij, iets wat al jullie vrienden,familie en kennissen te zien krijgen! Ra ra wat is het..

Geboortekaartje met foto

Het is een geboortekaartje! En niet zomaar één! Je kan hem namelijk helemaal zelf maken! Niemand die hetzelfde geboortekaartje heeft als jij. Op Kaartopmaat.nl kan je geheel je eigen geboortekaartje maken met afbeeldingen die je zelf wilt, je eigen foto toevoegen is zelfs leuk! Maak bijvoorbeeld een foto van je oudere dochter die een kusje op mama’s buik geeft of haar handje erop heeft zodat ze haar kleine broertje of zusje kan voelen. Of maak een foto met je dochter en een kinderwagen en voeg deze toe aan jou geboortekaartje! Zo kan je een origineel en zelf gemaakt geboortekaartje met de grote zus maken!

Geboortekaartje zelf maken

Het is niet zo dat je alleen een foto kan toevoegen bij het geboortekaartje van de grote zus. Je kan het gehele geboortekaartje helemaal zelf samenstellen. Ook is het mogelijk om één van onze designs te gebruiken en alle elementen aan te passen. Maak het kaartje geheel naar eigen stijl en creëer je eigen geboortekaartje op Kaartopmaat.nl voor een optimaal resultaat!


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>