Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Geboortekaartje met graffiti

Zoek jij een stoer en uniek geboortekaartje? Hier zit je goed, want bij ons kan je alle soorten kaarten maken met veel verschillende thema’s voor jongens en meisjes! Zo kan je zelf stoere urban kaartjes maken met graffiti of gebruik onze designs en bewerk deze om je kaartje uniek te maken!

Graffiti

Graffiti bestaat veel en veel langer dan we allemaal denken. Denk aan de neanderthalers die tekeningen maakten op de rotsen of de Romeinen uit de klassieke oudheid die schreven op hun muren en monumenten. Rond 1970 gingen Amerikaanse jongeren in New York aan de slag met stiften op muren en maakten tekeningen of lieten teksten achter. Al snel gingen jongeren met spuitbussen wereldwijd aan de slag op muren, treinen,trams en vele andere plekken en lieten hier hun ‘handtekening’ of een ander werk achter. Sommige zien deze bekladderingen als vandalisme, anderen zien het als een kunstwerk.

Graffiti tekst

Geboortekaartje

Wil jij zo een stoer geboortekaartje met graffiti? Ga dan nu naar Kaartopmaat.nl, kijk bij het thema urban en maak het kaartje zelf uniek door het aan te passen.


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>