Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Hoe werkt Geboortekaartje

Hoe werkt Kaartopmaat.nl? In principe is het een simpel, eenvoudig en leuk systeem om een geboortekaartje naar wens te ontwerpen. Dat niet alleen; je kan er ook een geboortekaartje uitkiezen –welk allemaal ontworpen zijn door professionele designbureaus– en er voor kiezen om deze te bewerken. Of niet.

Je begint zoals bij elke website, door de naam of de URL in te toesten: http://www.Kaartopmaat.nl. Deze brengt je dan naar de gewenste bestemming als een gratis taxi.

Hier, bij aankomst wordt je verwelkomt met twee keuzes. Hier kiezen voor een geboortekaartje van een designbureau, die je dan kan bewerken mocht je dat willen, of om er zelf een te ontwerpen. Uiteraard is inspiratie opdoen altijd goed, sterker nog, het wordt zelfs gemotiveerd.

Wanneer u inspiratie wilt opdoen, kan je een kijkje nemen op deze website van geboortekaartjes maken. Hier wordt veel uitgelegd, getoond en kan je op categorie zoeken.

Vervolgens loop je door het geboortekaartje systeem heen, en kom je bij het volgende stadium; bewerken. Hier kan je een foto, plaatjes, een kader, achtergrond, tekst, allemaal toevoegen, weg halen en/of aanpassen. Door de talloze mogelijkheden zijn er een oneindigheid aan resultaten mogelijk!

Tot slot, wanneer je tevreden bent, kan je hem thuis laten bezorgen of direct bij de door jou gewenste geadresseerden.  Mocht je het nog niet weten, kan je altijd kiezen voor een proefdruk, waarop je jouw resultaat eenmalige voor 99cent thuis bezorgd wordt

Bij de uitgang staat de caissière in alle rust op je te wachten, tot jij bereid bent te betalen. Geen druk, geen verplichting en geen onnodige kosten.

Kaartopmaat.nl, Voor heel zwanger Nederland een geboortekaartje!Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>