Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Kraamfeestje!

Een baby op komst is natuurlijk een spannende tijd. Veel zaken moeten geregeld worden. Kraamzorg, babykamer, geboortekaartjes en van alles en nog wat. Na de bevalling wil natuurlijk iedereen op visite komen om de baby te bewonderen. En jij wilt dit ook! Want wie wil nou niet je pasgeboren baby aan de hele wereld laten zien?

De kraamtijd is een ontzettende leuke tijd, maar ook heel erg vermoeiend. Middagen, avonden, weekenden moeten vrijgehouden voor alle visite. Dit kan een behoorlijke belasting zijn voor kersverse ouders. Een goede oplossing om dit tegen te gaan, is een kraamfeest.

Nodig, als de rust gekeerd is, alle ooms, tantes, vrienden etc. uit voor een kraamfeestje ter ere van de geboorte van je baby’tje. Gedurende deze speciale dag heb je alle tijd om je baby met trots te presenteren. Meestal wordt een kraamfeest drie tot zes weken na de geboorte gehouden. Door alle visite op één dag uit te nodigen, voorkom je de drukte van visite verspreid over de hele week.

Een kraamfeest staat geheel in het teken van de newborn. Decoreer het huis met slingers, ballonnen etc. om het extra feestelijk te maken. Zorg voor lekkere dingen in huis en vergeet natuurlijk niet de beschuit met muisjes!

Bij de geboorte hoort natuurlijk een geboortekaartje. Als je besluit om een kraamfeest te houden, kun je dit direct op de kaart aangeven. Op deze manier weet iedereen dat je een rustige kraamtijd wilt en dat er een kraamfeest aankomt waar iedereen welkom is.

Ben jij toe aan een kraamfeest? Ga dan snel naar kaartopmaat.nl en ontwerp je eigen geboortekaart met als extra tekst: KRAAMFEEST!


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>