Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Simpele geboortekaartjes

Omdat je tegenwoordig zoveel aanbod aan geboortekaartjes hebt is het af en toe moeilijk om nog iets uit te kiezen. Het kan tegenwoodig allemaal; druk, gek, hoe meer er vaak op het kaartje staat hoe beter het lijkt. Soms worden de meest simpele geboortekaartjes dan vaak over het hoofd gezien. Erg jammer want er zijn een hoop mooie eenvoudige kaarten.

Maak je geboortekaartje zoals jij wilt
Simpele geboortekaartjes zie je tegenwoordig niet veel meer. Kaartopmaat.nl heeft daarom sinds een paar maanden de collectie ‘silhouetten’. Dit is een hele rustige collectie voor geboortekaartjes. Zo heb je wel een leuk geboortekaartje met een mooie print, maar hou je het lekker simpel. Een andere optie is natuurlijk een mooie kaart met een leuke kleur met een enkel plaatje er op. Zo maak je het ook niet heel druk.

Bestel een proefexemplaar
Het is misschien verstandig om een proefexemplaar te bestellen als je klaar bent met je ontwerp. Zo weet je zeker dat je kaartje er uit ziet zoals jij wilt. Als je eventueel nog wat wilt veranderen is dit ook mogelijk omdat je ontwerp gewoon online is opgeslagen.

Maak je geboortekaartjes zo simpel of druk als je zelf wilt op Kaartopmaat.nlLeave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>