Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Vrolijke geboortekaartjes

Er is waarschijnlijk een kindje op weg, dus je bent op zoek naar een geboortekaartje. Er zijn veel verschillende geboortekaartjes, maar nu gaan we het hebben over vrolijke geboortekaartjes. Er is natuurlijk niets wat je vrolijker maakt dan de bevalling van je kind, na de bevalling dan haha. Het is dan leuk om de uitstraling van je geboortekaartje jou vrolijkheid en die van je partner te laten blijken in je geboortekaartje. Lees hier de stappen hoe we vrolijke geboortekaartjes gaan maken!

Stap 1

Iedereen wordt vrolijk van vrolijke kleuren. Als je vrolijke geboortekaartjes wilt maken is het van belang dat je ook vrolijke kleuren gebruikt. Als je zwart, grijs en donker bruin gebruikt heeft het al op het eerste gezicht geen vrolijke uitstraling. Kijk ook eens naar de betekenis van kleuren die je kan toepas

sen in je geboortekaartje! Rood staat bijvoorbeeld voor liefde, passie en warmte.

Stap 2

Zoek vrolijke plaatjes of illustraties voor vrolijke geboortekaartjes. Niemand wordt vrolijk van sombere plaatjes! Kies bijvoorbeeld leuke dieren, een speeltuin, een zonnetje, blije gezichtjes, bloemetjes en overige vrolijke plaatjes of illustraties.


Stap 3

Het is ook leuk om de foto van je pasgeboren foto op de voorkant of binnenkant te doen. Wie wordt er nou niet vrolijk van een net geboren, schattige baby. Als je het kaartje alvast maakt, kan je het kaartje opslaan en zodra hij of zij is geboren kan je de foto uploaden en gelijk versturen!

Stap 4

Speel ook een beetje met de tekst. Gebruik grappige en vrolijke teksten. Om inspiratie op te doen kan je hier kijken op het blog. Of ga naar www.geboortekaartje-tekst.nl en kijk eens op dat blog. Daar staan veel voorbeelden van tekst op.

Stap 5

Nu hoef je alleen nog maar naar Kaartopmaat.nl om vrolijke geboortekaartjes te maken! Je kan het helemaal zelf ontwerpen of gebruik een van onze designs die heel gemakkelijk zijn aan te passen! Als er een thema niet bij zit, pak dan gewoon een plaatje en upload die in je geboortekaartje! Neem je tijd om een geboortekaartje te maken.


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>