Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Geboortekaartje vliegtuig

Als je in verwachting bent, ben je natuurlijk druk bezig met alles wat hier bij komt kijken. Zo moet je alles hebben voor de bevalling en je moet alles klaar hebben voor de komst van je baby. Genoeg babykleertjes, de babykamer moet klaar zijn en je moet natuurlijk niet vergeten om geboortekaartjes uit te zoeken!

Werk met een thema
Het leuke is dat je tegenwoordig alles met de kinderkamer én met het geboortekaartje kan doen wat je wilt. Zo kan je dit bijvoorbeeld allemaal leuk in hetzelfde thema doen. Als je al weet dat je een meisje krijgt kan je een geboortekaartje en een kinderkamer met bloemetjes maken. Weet je dat je een jongetje krijgt, dan doe je het allemaal in een vliegtuig thema! Zo krijg je een geboortekaartje met een vliegtuig en een kinderkamer met een pilotenthema.

Breidt je thema uit
Het leuke van een thema doortrekken, is dat je ook aan mensen themagerelateerde cadeautjes kan vragen. Als je bijvoorbeeld inderdaad kiest voor je geboortekaartje vliegtuig, kan je aan al je dierbaren cadeautjes van vliegtuigen en pilotenknuffels vragen. Naast het maken van een geboortekaartje vliegtuig trek je dit thema dan ook door naar de slaapkamer van de kleine spruit.

Een tip: het is superleuk om een draaimobiel boven de wieg te hangen met allemaal kleine vliegtuigjes!


U kunt niet meer reageren.