Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Geboortekaartjes broertje

Ben jij zwanger van je tweede kindje? Gefeliciteerd! Nu zoek je natuurlijk een super leuk en origineel geboortekaartje. Weet ik nou net het juiste adres! Als je op zoek bent naar originele geboortekaartjes voor een broertje dan is het leuk om zelf een kaartje te ontwerpen met elementen die op jou van toepassing zijn en je eigen foto!

Broertje

Als je al meerdere kinderen hebt is het misschien leuk om hun ook op het geboortekaartje neer te zetten of hun het broertje laten aankondigen. Als je bijvoorbeeld al een dochter hebt is het leuk om een poppetje van een meisje op het geboortekaartje te plaatsen met een leuke tekst als : ‘Mijn broertje is geboren, kom je kijken?’. Ook is het leuk om met je eerdere kinderen een foto te laten maken met hun handen op je nog dikke buik en deze te gebruiken als foto op de voorkant. Aan de binnenkant kan je dan een foto plaatsen van je pasgeboren wondertje.

Kaartopmaat.nl

Op Kaartopmaat.nl kan je zelf je eigen geboortekaartjes voor een broertje ontwerpen. Ook kan je hier je eigen foto in toevoegen. Vind je het moeilijk om je eigen geboortekaartje te ontwerpen? Dan kan je een design van ons gebruiken en deze gemakkelijk aan passen aan je eigen stijl! Voor geboortekaartjes broertje kijk eens bij het thema : ‘Broertje zusje’.


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>