Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Hoera! Een zoon geboren!

Jullie zoon is geboren! Dat moet natuurlijk gevierd worden met mooie, unieke geboortekaartjes! Het ene kaartje is misschien iets meer naar wens dan het andere kaartje, maar gelukkig kun je op Kaartopmaat.nl het kaartje zelf ontwerpen of aanpassen indien gewenst.

Hummeltje
Door de mogelijkheid om zelf het kaartje te ontwerpen of aan te passen, kun je het kaartje geheel naar wens maken. Wat ook erg leuk is, je kunt zelf een foto uploaden voor op het kaartje! Bijvoorbeeld een mooie foto van jullie als trotse ouders met het hummeltje of een leuke foto de kleine. Natuurlijk kun je ook kiezen voor de geboortekaartjes uit de collectie.

Gedichtje
Een foto uploaden is niet het enige wat je kunt doen om het kaartje naar wens te maken. Je kunt ook leuke kaders toevoegen, vrolijke items  en natuurlijk een unieke tekst voor jullie wondertje. Je kunt zelf een tekst verzinnen of een leuk gedichtje van Geboortekaartje-tekst halen. Hier staan leuke teksten ter inspiratie. En wie weet zit er wel een geschikt gedichtje bij voor jullie zoontje. Uiteraard zal de tekst: ‘ Hoera! Een zoon geboren!’ ook meteen duidelijk maken dat er een jongetje is geboren.

Verzending
De keuze voor het ontwerp van het kaartje is al groot, maar je kunt ook de manier van verzenden zelf uitkiezen. Wil je liever de kaartjes zelf op de post doen of direct versturen? Alles is mogelijk om te veranderen of toe te passen. Maak het kaartje dus zo uniek al je zelf wilt. Als er een zoon is geboren, horen daar natuurlijk wel stoere jongens geboortekaartjes bij!


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>