Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Een lief geboortekaartje met sokje

Heb jij nog inspiratie nodig voor het geboortekaartje of weet je al ongeveer wat je zoekt? Op Kaartopmaat.nl vind je een grote collectie met keuze uit maarliefst 26 verschillende thema’s. Zit er, ondanks dit grote aanbod, niet iets tussen wat precies bij jouw past? Geen probleem, op Kaartopmaat.nl kun je jouw kaartjes zo aanpassen dat het helemaal naar jouw wens is. Het is zelfs mogelijk om jouw geboortekaartje helemaal zelf te ontwerpen!

Eenvoudig en snel ontworpen
Als mensen aan een baby denken dan denken ze ook vaak al snel een de lieve kleine schattige sokjes. Is het daarom niet leuk om zo’n lief sokje op het geboortekaartje van jouw baby te plaatsen? Iedereen zal het super leuk vinden en het kaartje zeker bewaren.

Geboortekaartje met sokje

 

Of dat dit moeilijk is? Nee, integendeel. Op Kaartopmaat.nl kun maak je in een aantal eenvoudige stappen je eigen kaartje. Stap 1: Upload een afbeelding/foto  ( in dit geval een baby sokje). Stap 2: bepaal de achtergrondkleur. Stap 3: voeg een kader, illustraties en een mooie tekst toe en klaar ben je!

Piece of cake
Niet alleen het maken van een geboortekaartje met sokje is heel makkelijk, ook het opsturen is een piece of cake. Je voert een adressenbestand in en de kaarten worden dezelfde dag nog gemaakt en de volgende dag bezorgd!(Mits voor 15:00 besteld)

Kaartopmaat.nl, de site voor alle geboortekaartjes!


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>