Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Geboortekaartje maken

De laatste loodjes van de zwangerschap wegen altijd het zwaarst. Je kan weinig doen en je vindt wel dat die kleine er eindelijk uit mag. Voor deze laatste weken hebben wij iets voor jou. Je kan namelijk zelf een geboortekaartje maken op Kaartopmaat.nl. Dan ben je nog lekker bezig voor het zware werk.

Keuzes
Op Kaartopmaat.nl kan jij jouw eigen geboortekaartje maken, precies zoals jij wilt. Je kan hier namelijk een gemakkelijke editor vinden waar iedereen mee overweg kan. Er zijn twee keuzes die je kan maken. Keuze nummer één is gebruik maken van een voorbeeldkaartje. Keuze nummer twee is je inspiratie loslaten op een lege kaart.

Voorbeeldkaartje
Op de website kan je een grote collectie aan voorbeelden vinden in verschillende stijlen. Deze kan je weer op jouw eigen manier bewerken. Maak gebruik van figuurtjes, achtergronden, kaders en verschillende lettertypes. Alles is hier mogelijk, je kan er ook voor kiezen om het voorbeeldkaartje te laten zoals hij is.

Inspiratie gebruiken
Daarnaast kan je ook een eigen geboortekaartje maken. Ook hier kan je gebruik maken van de grote collectie achtergronden, kaders, illustraties, lettertypes en kleuren. Alleen nu kan je ook alle verschillende stijlen met elkaar combineren. Bijvoorbeeld een klassieke achtergrond, een stijlvol kader en een Hollandse illustratie.


Een geboortekaartje maken doen je op Kaartopmaat.nl.Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>