Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Geboortekaartje zelf maken in Photoshop

Ben jij een creatief typje en wil je graag een geboortekaartje versturen dat nog nooit eerder is verstuurd? Dan kun je natuurlijk op Kaartopmaat.nl een kaartje zelf ontwerpen met de standaard illustraties, kaders en kleuren, dit is heel erg leuk. Maar wil je bij het ontwerpen echt geen grenzen? Dan is het leuk om de afbeelding voordat je hem uploadt op Kaartopmaat.nl eerst te maken in photoshop.

TipsZelf gemaakt geboortekaartje
Een groot voordeel bij het (deels) maken van een geboortekaartje in Photoshop is dat echt niks onmogelijk is. Wil je dat jouw kindje straalt als een engeltje, als een filmster op een poster of door de ooievaar wordt gebracht, niks is te gek. Natuurlijk moet je wel wat ervaring hebben met Photoshop. Twee tips: maak de voor- en achterkant apart van elkaar. Dit is makkelijker met het uploaden op Kaartopmaat.nl. Ten tweede: maak de afbeeldingen in 15 cm bij 15 cm formaat, dan passen ze precies in het geboortekaartje!

Proefdruk
Ben je klaar met het maken van een geboortekaartje in Photoshop? Bestel dan, voor je ze laat verzenden, eerst een proefdruk. Dit kost bijna niks en je weet zeker dat jouw geboortekaartje ook echt helemaal is geworden zoals je het hebt gemaakt!

Maak met behulp van Photoshop jouw Geboortekaartje op Kaartopmaat.nl


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>