Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Geboortekaartjes maken

Geboortekaartjes sturen is erg leuk. Natuurlijk omdat dit betekent dat jullie wondertje binnenkort geboren wordt, maar ook omdat iedereen die jij wilt dan op de hoogte van dit geweldige nieuws. Wij brengen dit een stap verder: je kan zelf geboortekaartjes maken op Kaartopmaat.nl!
Beginnen!
Zitten er geen mooie geboortekaartjes tussen de kaartenrekken van je lokale winkelcentrum? Je kan ook zelf geboortekaartjes maken op Kaartopmaat.nl. Begin met een leeg kaartenvel of kies voor een voorbeeldkaart die zo goed als kant en klaar is. Nu kan je bepalen of je een platte kaart wilt of een gevouwen versie. Daarna komt het leukste gedeelte: het toevoegen van kleuren, tekst en geboortefiguurtjes.
Personaliseren!
Plaats een foto van jullie kleine. Wij hebben zelf een aantal foto’s op de website gezet maar je kan ook zelfgemaakte plaatjes gebruiken om je geboortekaartje te verfraaien. Bepaal vervolgens de achtergrond. Kies uit een bepaald thema als Hollands of stoer en vrolijk. Als je zelf geboortekaartjes wilt maken dan moet je er wel wat tijd instoppen en juist dat maakt het zo persoonlijk. Als laatst voeg je een kader toe en plaats je tekst op je zelfgemaakte geboortekaart!
En bestellen!
Bestel vervolgens de kaartjes op Kaartopmaat.nl en stuur ze door naar familie en vrienden. Na de leuke reacties besef je dat geboortekaartjes maken nog nooit zo leuk was. Je kan ook zelf bepalen hoeveel kaartjes je bestelt. Het minimum aantal te bestellen geboortekaarten is tien.Je kan er tevens voor kiezen om eerst een voorbeeldkaart te bestellen. Dan kan je kijken of je creatie is geworden hoe je het had verwacht.
Zelf geboortekaartjes maken doe je op Kaartopmaat.nl


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>