Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Geboortekaartjes maken


Ben je ook opzoek naar een website waar je zelf geboortekaartjes kan maken? Wil je niet van die standaard kaarten gebruiken? Dan is Kaartopmaat.nl de website voor jou! Hier kan je namelijk je geboortekaartjes zelf maken. Al jouw creativiteit kan je kwijt op het geboortekaartje van jouw kleine wondertje. Geboortekaartjes maken is een super leuke bezigheid waar je later nog veel aan zult terugdenken.

Zelf ontwerpen
Geboortekaartjes maken en ontwerpen bij Kaartopmaat.nl kan je vanaf een leeg kaartje doen, je hebt geen standaard achtergrond of iets dergelijks. Je kan gewoon zelf kiezen uit een grote collectie aan achtergronden, kaders en figuurtjes. Hierdoor kan je de geboortekaart van jullie kleine helemaal op pimpen. Geboortekaartjes maken zal daarom ook super leuk worden om te doen, waar je eigenlijk niet mee wilt stoppen.

Knutselen met foto
Geboortekaartjes maken met een eigen foto kan ook bij Kaartopmaat.nl. Jouw geboortekaartje kan je al van te voren helemaal in elkaar knutselen en dan kan je als die kleine geboren is de foto uploaden. Nu is het geboortekaartje van jouw kleine wonder erg bijzonder en uniek. Geboortekaartjes maken met een eigen foto zal ervoor zorgen dat niemand anders dezelfde kaart heeft en je zal ook nooit een standaard geboortekaartje hebben.

Snel verstuurd
Het versturen van de geboortekaarten is bij Kaartopmaat.nl ook snel gedaan. Je kan ervoor kiezen om eerst een kaartje thuis te laten bezorgen om te kijken hoe die er in het echt uitziet. Als je jouw kaart dan goed genoeg vindt, kan je hem direct versturen naar alle geadresseerden. Dit doe je door een Excel bestand te uploaden met alle adressen van familie en vrienden. Dit scheelt je een hoop tijd, die je natuurlijk weer kunt besteden aan die kleine.

Wil je dus ook meteen beginnen met geboortekaartjes maken? Ga dan snel naar Kaartopmaat.nl en laat je creativiteit los!Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>