Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Geboortekaartjes maken

Geboortekaartjes maken is één van de dingen die je niet vaak doet. Voor de een is het de eerste keer, voor de ander de zoveelste. Maar hoe maak je een origineel en geschikt kaartje dat bij jouw kindje past? Kaartopmaat.nl is de site waarbij je gemakkelijk en snel je eigen unieke kaartje samenstelt.

Thema’s
Met de ruime keuze aan verschillende thema’s kun je gemakkelijk zelf geboortekaartjes maken. Wil je een echt Hollands geboortekaartje of een hip&trendy kaart? Met dieren of met silhouetten? Er is een grote collectie waaruit je kunt kiezen. Dus ga aan de slag en ervaar dat geboortekaartjes maken echt geen moeilijke bezigheid hoeft te zijn!

Eén geboortekaartje?
Wie aan geboortekaartjes maken denkt, denkt toch meestal maar aan één geboortekaartje. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om meerdere geboortekaartjes te maken. Zo kun je bijvoorbeeld 25 roze kaarten maken en 25 paars, of de een met een paard erop en de ander met een hond. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het op Kaartopmaat.nl vinden.

Zo gemaakt, zo verstuurd
Het handige van online geboortekaartjes maken is niet alleen dat je kaartjes zo gemaakt zijn, maar ook zo verstuurd en bezorgd. Door de regen ploegen is verleden tijd, gewoon makkelijk en snel vanachter de pc je geboortekaartje maken en versturen.

geboortekaartjes maken

Genoeg inspiratie gekregen? Ga naar Kaartopmaat.nl en ervaar het zelf!


U kunt niet meer reageren.