Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Geboortekaartje voor een echte Rotterdammer

Hoera, de geboorte van jouw kindje zorgt voor een nieuwe generatie in de familie! Jouw eigen moeder is dankzij jou nu grootmoeder en jouw eigen oma is nu overgrootmoeder geworden. Een trotse uitbreiding van de familie. En dat zelfs ook nog eens allemaal uit een en dezelfde omgeving. Of je nu uit Rotterdam, Utrecht of Breda komt; geboortekaartjes van en uit jouw stad zijn te ontwerpen op Kaartopmaat.nl.

Nieuws in de stad
Naast het trots van jouw pasgeboren baby’tje ben jij misschien stiekem ook wel heel trots op het feit dat het een rasecht Rotterdammertje is. Of uit Amsterdam, Den Haag of Leeuwarden; het is maar net waar jouw roots liggen. Op Kaartopmaat.nl kan jij de nadruk leggen op de afkomst van je kindje. Doordat jij volledig je eigen geboortekaartje kan maken, bepaal jij wat er op de voorkant komt te staan.

Plaats bijvoorbeeld niet alleen de naam, maar geef het een extraatje:
Er is een Rotterdammertje geboren, Keetje!

Of:
Hoera, Keetje is bij ons in Rotterdam.

Ontwerpen vanaf thuis
Het mooie van deze kaartenapplicatie is dat je het rustig op je gemak vanaf thuis kan doen. Op de bank met de laptop op je schoot in jouw huisje in Rotterdam, Hilversum of Venlo heb je binnen no-time jouw persoonlijke en unieke geboortekaartjes gemaakt. Surf naar Kaartopmaat.nl en kies uit een van de 17 thema’s en voeg er een eigen foto aan toe. Kies kaders, achtergronden en illustraties. Plaats tenslotte nog een mooie geboortetekst et voila… Je geboortekaartjes zijn klaar om in Rotterdam verspreid te worden.

Hoe laat jij jouw vrienden en familie weten dat er een lief kindje in de omgeving bij is? Geef hieronder je tips en stel je vragen om zo tot het perfecte geboortekaartje te komen die bij jou en je baby’tje past.

geboortekaartjes rotterdam

Maak jouw geboortekaartjes zelf online op Kaartopmaat.nl. Eenvoudig en zo gepiept!


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>