Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Gratis geboortekaartjes ontwerpen

Zelf geboortekaartjes maken is leuk en origineel. Hierdoor zorg je ervoor dat je geboortekaartjes verstuurd die nog niemand anders ooit eerder heeft ontvangen. Je verstuurt dus unieke geboortekaartjes voor jullie prachtige dochter of zoon. Wie wilt dit nou niet!

Alles kan
Geboortekaartjes zelf ontwerpen doe je gemakkelijk en snel op Kaartopmaat.nl. Door de gebruiksvriendelijke kaartenapplicatie is het aanpassen van de standaard geboortekaarten makkelijk, maar je kunt ook beginnen met een blanco kaart. Deze kun je dan vanaf het begin helemaal zelf ontwerpen en opvullen met jouw creativiteit. Kies uit de verschillende categorie├źn een leuk geboortekaartje uit en voeg hier allemaal leuke illustraties aan toe. Het uploaden van een eigen foto, het uitkiezen van een passende achtergrond en het toevoegen van een leuke kader is ook mogelijk!

Een pakketje of meteen op de post?
De geboortekaartjes maken is gratis, maar als je de kaartjes daadwerkelijk gaat bestellen, zul je er natuurlijk wel een kleine vergoeding voor moeten betalen! Als je nog twijfelt over het ontwerp, kun je altijd nog een proefkaartje bestellen. Als het proefkaartje naar wens is, dan kun je een pakket met geboortekaartjes bestellen en deze naar jouw huis laten versturen. Ook kun je de kaarten direct op de post doen. Het is helemaal aan jou wanneer de kaarten in de brievenbussen zullen belanden.

Wil je ook gratis originele geboortekaartjes ontwerpen? Ga dan nu aan de slag op Kaartopmaat.nl


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>