Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Jouw kindje verdient een designer geboortekaartje!

Jullie baby’tje verdient natuurlijk het beste, met alles. Dan ga je natuurlijk niet zo’n standaard geboortekaartje versturen die je bij de plaatselijke supermarkt op de kop heb kunnen tikken voor 50 procent van de prijs. Nee, jouw kind verdient designer geboortekaartjes! Op Kaartopmaat.nl heb je keuze uit wel 26 verschillende categorieën met stuk voor stuk designer geboortekaartjes.

Aanpassen naar eigen smaak
Zoek je een klassiek geboortekaartje of houd je meer van een stoer designer geboortekaartje? Op Kaartopmaat.nl kan het allemaal. Zie je een kaartje dat je leuk vindt maar wil je net iets veranderen dan kan jij zelf de designer van de geboortekaartjes worden! Met de handige kaartenapplicatie kun je heel gemakkelijk de kaarten aanpassen naar je eigen smaak.

Word zelf Designer!
Is er, ondanks het grote aanbod designer geboortekaartje, geen kaartje dat helemaal aan jullie eisen voldoet? Maak dan het kaartje helemaal zelf. Dat klinkt misschien heel lastig maar als je het probeert zul je zien dat dit heel erg meevalt. Het enige wat je doet is een keuze maken qua formaat, een mooie afbeelding toevoegen van jullie kleine, een mooi kader toevoegen, een geschikte achtergrond plaatsen en niet te vergeten jullie tekst op het kaartje plaatsen. In een paar simpele stappen ben je dus de designer van de geboortekaartjes van je kindje!

Designer geboortekaartjes vind je op Kaartopmaat.nl

Designer geboortekaartjes


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>