Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Maak je eigen geboortekaartje nu snel en eenvoudig!

Het is bijna zover, de geboorte van jullie wondertje. Hier zijn jullie natuurlijk trots op en jullie willen unieke geboortekaartjes versturen voor jullie kindje. Er is een ruim aanbod wat betreft verschillende geboortekaartjes, maar welke is nu geschikt voor jullie kleine spruit? Daarom biedt Kaartopmaat.nl je nu de mogelijkheid op zelf de geboortekaartjes naar wens te ontwerpen!

Aanpassen is altijd mogelijk
Je zult nu wel denken:“Ontwerpen?! Hier heb ik helemaal geen tijd voor!”, maar gelukkig kost het ontwerpen van eigen geboortekaartjes weinig tijd en is het snel en eenvoudig gebeurd! Dit komt door de gebruiksvriendelijke kaartenapplicatie waarmee iedereen aan de slag kan. En het handige is dat je altijd jouw ontwerp kunt opslaan en eventueel nog kunt aanpassen.

Groot aanbod, genoeg kaartjes
Op Kaartopmaat.nl is er een groot aanbod met verschillende geboortekaartjes te zien. Kies een leuk thema uit die jou aanspreekt en ga aan de slag met de kaartjes. Je kunt kiezen voor een voorbeeldkaartje en deze aanpassen met de naam van jullie kindje en de gegevens, maar je kunt een kaartje vanaf het begin tot het eind zelf ontwerpen. Dan begin je gewoon met een blanco kaartje! Alles is mogelijk en je bepaalt zelf welke achtergrondkleur het kaartje heeft, wat voor illustraties erop komen en of je een kader om een leuke foto wilt hebben. Je hebt alles dus in eigen hand!

Verrassen maar!
Maak je eigen geboortekaartje nu dus snel en eenvoudig. Als het ontwerp helemaal naar wens is, kun je de geboortekaartjes gaan bestellen. Verstuur de kaartjes direct mee met de post of laat een pakketje naar huis sturen. Alles is mogelijk. Upload jouw gehele adressenboek en de kaartjes zullen zo snel mogelijk in de brievenbus liggen. Verras iedereen en maak je eigen geboortekaartje!

 


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>