Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Mooie geboortekaartjes

De mooiste geboortekaartjes kun je ook gewoon zelf maken. Op Kaartopmaat.nl vind je naast vele kant-en-klare voorbeeldkaarten ook een manier om ze zelf te maken. Via de applicatie kun je het zo persoonlijk maken als je zelf wilt.

Mooie geboortekaartjes maken doe je zo:
Maak eerst een keuze tussen de voorbeeldkaarten van de website of zelf een geboortekaart maken. Als je een mooie geboortekaart ziet tussen de voorbeeldkaarten, kun je die alsnog naar je eigen smaak veranderen. Als je kiest voor zelf een geboortekaart maken, begin je eigenlijk met een blanco canvas. De mogelijkheden zijn: een illustratie, kader of achtergrond toevoegen, een passende tekst zoals de specifieke gegevens van je baby en/of een lief gedichtje.

Je geboortekaartje bestellen
Je kunt er voor kiezen een adressenbestand te uploaden zodat je elk adres gelijk op de envelop kan laten zetten. De geboortekaarten worden dan de volgende dag bij TNT post aangeboden en verstuurt naar vrienden en familie. Maar je kunt er ook voor kiezen de enveloppen en de mooie geboortekaartjes thuis te laten bezorgen, zodat je er zelf het adres op kan zetten wanneer het je uitkomt. Doe wat voor jou het meest handig uitkomt!


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>