Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Een unieke kaart voor de geboorte van je dochter

Je bent al bijna uitgerekend en je weet als wat het wordt, je krijgt een meisje. Voor jullie wondertje wil je het liefst unieke geboortekaartjes versturen. Hoe meer meisjesachtig het kaartje is, hoe leuker. Daarom kun je op Kaartopmaat.nl nu zelf geheel naar wens de kaartjes ontwerpen en versturen.

Lieve, zoete meisjes
De kaart voor de geboorte van je dochter wil je zo roze en schattig mogelijk maken. Dit hoort er tenslotte bij als er een meisje wordt geboren binnenkort. Op Kaartopmaat.nl kun je kiezen uit de verschillende categorieën, maar de meest voor de hand liggende categorie is toch wel ‘Lieve Zoete Meisjes’. Verder zijn er ook nog andere unieke kaarten te vinden die je zo meisjesachtig kunt maken zoals je zelf wilt.

Roze en schattig
Als je aan de geboorte van een meisje denkt, denkt men als snel aan de kleur roze, vlindertjes, hartjes en andere lieve, schattige illustraties. Jij bepaalt helemaal zelf wat er op het kaartje komt te staan. Een leuke tekst kun je ook zelf toevoegen. Verzin een leuk meisjesachtig gedichtje of verhaaltje of kies een standaardgedichtje van het internet. Alles is mogelijk.

Naar wens? Versturen maar!
Als je de kaart voor de geboorte van je dochter af hebt gemaakt, kun je deze als proefdruk bestellen. Na ontvangst kun je dan nog eventueel dingen aanpassen of je bestelt definitief de kaartjes. Stuur de kaartjes direct op of laat een pakketje thuis bezorgen. De keuze is helemaal aan jou!


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>