Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Geboortekaartje zusje

Krijgt jullie kleine er een zusje bij en ben je op zoek naar een geboortekaartje voor een zusje? Kies of maak dan een leuke zusjes kaart via Kaartopmaat.nl! De ontwerpers van Kaartopmaat.nl houden rekening met elke mogelijke gezinssamenstelling; of je zoontje nou een zusje krijgt, of je dochtertje krijgt er nog een zusje bij, ze hebben voor elke optie de geschikte ontwerpen, plaatjes, kaders en zelfs voorbeeldteksten!

Op Kaartopmaat.nl vind je verschillende ‘geboortekaartje zusje’ voorbeeld kaarten. Het mooie van deze service is ook, dat als je een mooi voorbeeldkaartje ziet, maar nog niet helemaal tevreden bent, je het ontwerp met verschillende stijl elementen kunt aanpassen¬†naar eigen wens. Of je kiest er voor om via Kaartopmaat.nl een geheel eigen kaartje voor een zusje te maken en onderstaande tekst er zelf in te zetten:

Hoera ik heb een zusje,
heel klein, ze krijgt een kusje!

Iedereen mag dit horen,
Mijn zusje is geboren!

Robert is nu reuze blij,
want hij heeft er een zusje bij.
Iedereen mag het nu weten hoe zij zal gaan heten.

Hoera bij ons is het feest
want de ooievaar is geweest.
En weet je wat hij bracht, een zusje, wie had dat verwacht!

Het alleen spelen begon me te vervelen,
maar nu ben ik erg blij met mijn zusje erbij.

Het programma op Kaartopmaat.nl is zeer gebruiksvriendelijk en je ontwerpt heel simpel je eigen kaartje. Echt, je kunt het zo mooi en gedetailleerd maken als je zelf wilt! Een mooi kadertje, meerdere plaatjes of foto’s, het kan allemaal. Zie onderstaand 2 voorbeeld geboortekaartje zusje voorbeelden, gemaakt via Kaartopmaat.nl, waarbij we zelf 2 tekstjes in het kaartje hebben geschreven.

Kom kijken! Bij ons is iets aan de hand! We kregen het liefste zusje van het land!

Mama blijft gewoon mama. Papa blijft gewoon papa. Maar vind je ons niet stoer? Vanaf vandaag zijn wij zus en grote broer!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kijk zelf eens op Kaartopmaat.nl naar de mogelijkheden om jouw mooiste geboortekaartje voor een zusje te maken!


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>