Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Babykaartjes

Babykaartjes op bestelling
Maanden leef je toe naar de geboorte van jullie baby, en op het laatste moment moet er toch nog van alles gebeuren… De babykaartjes bijvoorbeeld. En dan loop je met die dikke buik; helemaal geen zin meer om naar een drukkerij te gaan en eindeloze stapels boeken met babykaartjes door te bladeren.

Volop keuze in babykaartjes
Gelukkig is er Kaartopmaat.nl. Lekker makkelijk vanuit je luie stoel, op je eigen gekozen moment, door de ontelbare ontwerpen babykaartjes scrollen. Zeker weten dat je een ontwerp vind dat je aanspreekt! Voor stoere jongens, zoete meisjes, trendy, retro of puur Hollandse babykaartjes. De gegevens die je al weet kun je invoeren en op die manier een proefdruk bestellen. Zo weet je snel hoe mooi jullie babykaartjes gaan worden.

Zoveel geboortekaartjes als je maar wilt
Als de baby geboren is, dan pas je op Kaartopmaat.nl de tekst aan met geboortedatum, naam en andere eventuele bijzonderheden. Vul in welk aantal babykaartjes je de volgende dag thuis wilt ontvangen (bij bestellingen voor 15.00 uur), en alles wordt keurig gedrukt en verzonden.

Kaartopmaat.nl voor de leukste babykaartjes!Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>