Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Daar komt ze aan!

Met een goed gevulde buik, gevuld met een mooi kindje, loop je de laatste weken rond. Nog even en dan is het blije moment daar en zal het kleine prinsesje geboren worden. Is je buik al zo groot dat werken niet meer lukt? Des te meer tijd je hebt voor het maken van een fantastisch geboortekaartje voor jullie dochter. Omdat jullie het geslacht al weten is het maken van de geboortekaartjes extra makkelijk.

 

Voor de kleine spruit
Op Kaartopmaat.nl kun je alvast een kijkje nemen om te zien wat voor leuke geboortekaartjes er zijn voor de kleine. Met een enorm assortiment van allemaal verschillende designers biedt Kaartopmaat.nl voor ieder wat wils. Leuke geboortekaartjes voor zusjes genoeg. Van zoete lieve meisjes, tot geboortekaartjes speciaal voor broertjes en zusjes. Je kunt aan de slag met voorbeelddesigns en deze eigenhandig aanpassen naar wens of helemaal zelf een kaartje klussen. Door gebruik te maken van de achtergronden, kaders, illustraties en lettertypes van Kaartopmaat.nl kun je zelf prachtige en unieke geboortekaartjes voor de kleine spruit maken.

 

Kusje voor je zusje
Het is extra leuk om, als je al een kindje hebt, te laten zien dat hij of zij een zusje krijgt. Op Kaartopmaat.nl kun je zelf je kaartjes aanpassen, net zo lang tot je het perfecte kaartje hebt. Je kunt als je wilt zelf bijvoorbeeld nog 3 oudere broers erbij plakken. De geboortekaartjes kun je vervolgens als pakket naar je eigen huis laten sturen en vanaf daar doorsturen maar ze kunnen ook in een keer worden opgestuurd.

Het is zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen op Kaartopmaat.nl!


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>