Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

De laatste paar weken

Het is bijna zo ver. Nog een paar weken en jullie mooie kindje wordt geboren. Jullie hebben natuurlijk al veel voorbereid voor de komst van de kleine. Maar zijn jullie al bezig geweest met het ontwerpen van jullie geboortekaartje?

Maak een opzetje.
Wat heel handig is, is om van te voren vast een opzetje te maken van het geboortekaartje dat jullie willen gaan versturen wanneer de kleine is geboren. Het is natuurlijk heel leuk om een foto van het wondertje op het kaartje te plaatsen. Maar als jullie nog de hele kaart moeten ontwerpen wanneer hij of zij is geboren komt de kaart wel wat later aan! En jullie willen toch iedereen zo snel mogelijk inlichten over dit goede nieuws?! Op kaartopmaat.nl kunnen jullie de kaart ontwerpen en vervolgens opslaan om later te bestellen of om aan te passen!

Nu heb je nog tijd!
Je hebt nu nog genoeg tijd om het kaartje te gaan ontwerpen. Wanneer jullie straks bevallen zijn willen jullie natuurlijk zo veel mogelijk tijd doorbrengen met de kleine. Zorg er dus voor dat het kaartje al (bijna) klaar is om verstuurd te worden.

Mogelijkheden
Er zijn heel veel mogelijkheden. Zo zijn er 45 verschillende thema’s en is het ook mogelijk om je gehele kaartje zelf te ontwerpen! Wanneer je kiest voor een thema heb je hier heel veel verschillende kaartjes. Kies het kaartje die jullie het mooiste vindt en pas deze helemaal aan hoe jullie het kaartje het mooist vinden. Zo kun je verschillende illustraties of een foto van de baby invoegen en leuke kaders en achtergronden kiezen. Ook kunnen jullie teksten plaatsen.

 

Wil je nu meteen beginnen met het ontwerpen van het geboortekaartje? Ga dan snel naar www.kaartopmaat.nl en ga aan de slag. 


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>