Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Een winterskindje

Word jouw baby uitgerekend in het sfeervolle winterseizoen? Wat is nou leuker dan winter geboortekaartjes ontwerpen die je eenvoudig kunt opsturen naar je familie en vrienden! Op Kaartopmaat.nl kun je je eigen winter geboortekaartjes zo gemakkelijk en creatief mogelijk maken!

Winterse sfeer

In de wintertijden is de sfeer altijd super gezellig! Denk maar aan de verlichtingen op straat, je kerstboom in huis, sneeuwvlokken en noem maar op! De kleuren die in de winter voorkomen zijn meestal wit, rood, groen en blauw. Laat je familie en vrienden weten met sfeervolle winter geboortekaartjes dat je baby is geboren! Op Kaartopmaat.nl kun je leuk en gemakkelijk je eigen winter geboortekaartjes maken door de wintersfeer in terug te laten komen op je geboortekaartjes!

Winterse geboortekaartjes

Maak op Kaartopmaat.nl je eigen unieke winter geboortekaartjes. Je kunt zelf een illustratie en een tekst toevoegen die je gemakkelijk kunt aan passen. Voeg bijvoorbeeld een rood achtergrond met witte stippen zodat je het geboortekaartje een warme tint geeft en waarbij de witte stippen op sneeuwvlokken lijken.

Winterse look

In de winter zijn de feestdagen altijd een groot gebeuren maar ook super gezellig! En het maakt het nog gezelliger met een kleine erbij. Geef je geboortekaartjes ook zo een  gezellige uitstraling en om het nog unieker te maken, voeg een foto toe van je wondertje. Op Kaartopmaat.nl kun je helemaal zelf je geboortekaartjes ontwerpen. Heb je niet zoveel idee├źn? Dan kun je gebruik maken van onze collectie!


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>