Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Geboortekaartjes

Als je een geboortekaart wilt versturen moet je eerst een aantal dingen regelen. Gooi het telefoonnummer van de ontwerper weg, zet de computer aan en zorg dat je vol met inspiratie en creativiteit zit! Want je kan nu zelf geboortekaartjes maken op Kaartopmaat.nl.

Leuk concept
Dit concept is nog best nieuw. Er zijn een aantal andere bedrijven die dit concept ook hebben, maar Kaartopmaat.nl heeft het voordeel dat zij werkt met een gebruiksvriendelijke editor. Hierdoor kan iedereen eigen geboortekaartjes maken, zonder enige moeite. Het is een fluitje van een cent.

Twee manieren
Je kan op twee manieren een kaartje maken. De eerste manier is het gebruiken van een voorbeeld geboortekaartje. Je kan namelijk op de website verschillende thema’s vinden, waar allemaal voorbeeldkaartjes voor gemaakt zijn. Daarna kan je de kaart gebruiken en deze verder bewerken.

Helemaal zelf maken
De tweede manier is het zelf maken van de geboortekaartjes. Dan begin je met een leeg kaartje en kan je alles toevoegen wat je zelf wilt. Je kan zelfs alle thema’s combineren. Er zijn per thema  tal aan achtergronden, illustraties, kaders en lettertypes te vinden. Hiermee maak je de kaart uniek en origineel.


Wacht niet langer, ga snel naar Kaartopmaat.nl en maak jouw eigen geboortekaartjes.Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>