Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Geboortekaartjes

Een kindje staat op het punt geboren te worden. Iets mooiers bestaat niet. De perfecte aankondiging voor de geboorte is een geboortekaartje. Ook in 2011 wil Geboortekaartje weer de beste geboortekaartjes aanbieder van Nederland zijn. Neem dus snel een kijkje.

Gebruik alle mogelijke elementen
Een geboortekaartje zelf ontwerpen is een feest op zich. Achtergronden, kaders en figuurtjes passen goed bij elkaar door de aanwezigheid van thema’s. Hip en trendy, stijlvol en retro zijn drie van de vele thema’s die Kaartopmaat.nl herbergt. Echter is het niet noodzakelijk om je bij één thema te houden. Dit neemt de vrijheid af en dat is juist zo belangrijk. Jullie kleine wordt gepresenteerd en jullie bepalen de vorm!

Het kiezen is het moeilijkste van alles
Het uitkiezen van de achtergrond is de eerste keus waartegen je als geboortekaartjes maker aanloopt. Kaartopmaat.nl heeft ontzettend veel mogelijkheden, waardoor de keuze niet gemakkelijker wordt. Een kader kiezen is stap twee van de cyclus. Kies een bijpassende rand of ga voor een vrolijke en gekke creatie. En dan nu de figuurtjes! Een koetje, oer-Hollandse klompjes, bloemen of een badeend. Alles is mogelijk, nu moet je nog kiezen.

Geboortekaartjes maak je natuurlijk helemaal zelf. Ga snel naar Kaartopmaat.nl.U kunt niet meer reageren.