Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Geboortekaartjes

Voor je nieuwe kindje wil je natuurlijk het allermooiste. Dat geldt ook voor de geboortekaartjes. Nu kun je op Kaartopmaat.nl zelf hele mooie geboortekaartjes maken. Je maakt hier geboortekaartjes die bij jullie en jouw kleintje passen.

Mooie voorbeeld geboortekaartjes

Op de website van Kaartopmaat.nl staan tal val mooie en bijzondere geboortekaartjes. Deze kan je als inspiratie gebruiken, maar je kunt ze ook aanpassen naar jullie wensen. Dit gaat heel simpel. De ontwerptool van Kaartopmaat.nl spreekt voor zich.

Zelf je geboortekaartjes maken
Jullie kunnen ook zelf jullie geboortekaartjes maken. Je kunt bijvoorbeeld een mooie foto van jouw kleintje op de kaart zetten. Plaats vervolgens daaromheen een mooi kadertje en schrijf een leuke tekst op de geboortekaartjes.

Bestellen en verzenden van de geboortekaartjes
Het bestellen en verzenden van de geboortekaartjes gaat heel eenvoudig. Als je begin van de middag jouw geboortekaartjes besteld dan heb je ze de volgende dag al in huis. Kaartopmaat.nl biedt ook de mogelijkheid om jullie geboortekaartjes rechtstreeks te versturen naar familie en vrienden. Je hoeft hiervoor alleen maar een Excel bestand te uploaden met hun adressen.

Ga snel naar Kaartopmaat.nl en bekijk zelf hoe makkelijk het is om zelf een mooi geboortekaartje te maken.

 Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>