Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Geboortekaartjes

Geboortekaartjes in overvloed…
Die vind je op Kaartopmaat.nl. In allerlei vrolijke, eigentijdse ontwerpen. Het leuke van deze geboorte kaartjes is dat je ze naar eigen idee kunt aanpassen. Qua kleur, lettertype en noem maar op.

Voorbeeld geboorte kaartjes
Zo kun je op Kaartopmaat.nl gewoon een voorbeeldkaart bestellen, in de gewenste oplage. Net zoals bij een gewone drukkerij. Maar je kunt er ook iets meer werk in stoppen en de geboorte kaartjes wat persoonlijker maken. Het doe-het-zelf programma op Kaartopmaat.nl is ook voor beginners makkelijk te doorgronden. In een aantal eenvoudige stappen tover je superleuke geboorte kaartjes tevoorschijn.

Adressen voor geboortekaartjes
En als je het helemaal makkelijk wilt, dan voer je de adressenlijst in, waar de geboorte kaartjes naartoe moeten. Kaartopmaat.nl zorgt dan niet alleen voor mooi drukwerk, maar ook voor verzending van de geboorte kaartjes naar al jullie vrienden, kennissen en familie. Betrouwbaar via TNT post.

Kijk snel op Kaartopmaat.nl voor de mogelijkhedenLeave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>