Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Geboortekaartjes

Geboortekaartjes

Verwacht je binnenkort de geboorte van je baby en zoek je naar geboortekaartjes? Je hoeft niet meer te zoeken, want via Kaartopmaat.nl maak je zelf jouw geboortekaartjes. Het is leuk, eenvoudig en het gaat snel.

Op de website van Geboortekaartje staan veel voorbeelden van geboortekaartjes. Gebruik deze voorbeeldkaarten voor inspiratie of pas ze aan. Je kunt deze voorbeeldkaarten aanpassen zoals jij dat wilt. Verander bijvoorbeeld de tekst, de kleur en voeg een foto toe. In een paar stappen heb je al mooie geboortekaartjes ontworpen.

Je kunt ook voor jouw kleintje helemaal een eigen kaart maken. Kies als eerste een mooie foto van jullie baby of een andere afbeelding.  Vervolgens kan je een mooi kadertje kiezen en figuurtjes toevoegen. Schrijf als laatste de tekst op de kaart en jouw geboortekaartje is klaar.

Het versturen van de geboortekaartjes kan Kaartopmaat.nl voor jullie doen. Jullie willen immers van jullie pasgeboren baby genieten. Het enige wat jullie hiervoor moeten doen is een Excel bestand toesturen via de website en de rest wordt voor jouw geregeld.

Ga snel naar Kaartopmaat.nl om jouw eigen geboortekaartjes te maken!Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>