Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Geboortekaartjes dieren

Ben je bezig met het maken of uitzoeken van je geboortekaartjes en ben je uitgekeken op al die stippen, ruiten en harten? Gelukkig is er nu een super lieve nieuwe collectie met plaatjes van dieren op Kaartopmaat.nl!

Dieren op je geboortekaartjes
De nieuwe collectie met afbeeldingen oogt ontzettend vrolijk en lief tegelijk. De allerleukste dieren komen er in voor: egeltjes, vissen, uilen, hertjes en nog veel meer. Zoals je ziet op de afbeeldingen, zijn de dieren gekleed in een felgekleurd jasje. Nu kun jij nog gevarieerder zelf geboortekaartjes maken met al die dieren!

Waar vind je ze?
De dieren zoals je ze hier op de pagina ziet, kun je vinden op Kaartopmaat.nl. Maak een keuze tussen ‘gebruik voorbeeldkaart’ of ‘ontwerp zelf je kaart’ en kies het gewenste formaat. Dan kom je op de pagina waar je de dieren echt op je geboortekaartjes kunt zetten, je vindt ze dan links in het oranjegekleurde menu onder ‘illustratie plaatsen’. In het menu dat zich dan uitvouwt vind je die lieve dieren onder het kopje ‘lief’. Veel plezier met al die dieren voor op je geboortekaartjes!


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>