Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Geboortekaartjes van Lucia Fernando

“Vorige week heb ik mijn geboortekaartje bij jullie gekocht en hij is echt heel mooi geworden”. Mailde Lucia Fernando gisteren naar de medewerkers van Kaartopmaat.nl.

“Voordat Maria (mijn dochter van anderhalve week oud) er was, verveelde ik mij behoorlijk. Dus heb ik lekker het geboortekaartje ontworpen tot dat er iets prachtigs uit kwam. Daarna heb ik een proefdruk laten bezorgen en heb ik het geboortekaartje aan mijn man laten zien. Ook hij vond het een superleuk kaartje. We hebben daarna nog even gewacht tot Maria was geboren en daarna hebben we de laatste dingetjes aangepast en meteen opgestuurd naar iedereen!

Het leuke is ook dat ik erg veel leuke reacties ontvangen heb. We hadden er voor gekozen om een foto van Maria op de kaart te doen en dat vond iedereen leuk. Mensen belde me op om te zeggen dat Maria er echt heel schattig en lief uitzag en om mij te complimenteren met de mooie kaart. Een aantal vriendinnen vroegen zelfs waar ik deze gekocht had, natuurlijk vertelde ik meteen dat ik Maria’s geboortekaartje bij Kaartopmaat.nl besteld had.

Al met al mailde ik jullie om te zeggen dat ik echt blij ben met de website en wil ik jullie bedanken voor de beste afdrukkwaliteit. Als ik ooit nog een tweede krijg (en dat ben ik wel van plan), kom ik zeker bij jullie terug!”

Wil jij jouw geboortekaartjes ook zelf ontwerpen en dezelfde leuke reacties krijgen van familie en vrienden? Ga dan snel naar Kaartopmaat.nl en maak jouw geboortekaartjes!Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>