Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Geboortekaartjes voor jouw aanstaande baby

Heb je al inspiratie voor het geboortekaartje van jouw aanstaande baby? Neem eens een kijkje op de website van Kaartopmaat.nl. Er is niks beters dan thuis op de bank achter je laptop verschillende foto’s en afbeeldingen te gebruiken om perfecte geboortekaartjes te maken.

Bij Kaartopmaat.nl maak je iets nieuws, iets aparts en unieks wat de wereld nog nooit heeft gezien. Iets speciaals voor jouw baby. Je kan het helemaal naar wens en eis aanpassen. Wat helemaal prachtig is de proefdruk die kan uitdraaien. Je zit niet vast aan een minimum aantal kaarten zoals bij vele andere bedrijven.

Als jij slechts één geboortekaartje wil, dan krijg je er één! Kaartopmaat.nl heeft ook een unieke en nog nooit eerder vertoonde collectie aan speciale geboortekaartjes ingedeeld in verschillende categorieën.

Nog een korte tip: Maak jouw geboortekaartje voordat de geboorte heeft plaats gevonden. Je kan het ontwerp namelijk opslaan in je account en wanneer het wondertje is geboren laat je de kaart afdrukken en versturen. Zodoende komen de geboortekaartjes op de gewenste plaats op het gewenste tijdstip.

Kaartopmaat.nl, de site voor alle geboortekaartjes!Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>