Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Kim Sasabone (Vengaboys) zwanger!

‘Hot, hot, hot!’, want de Vengaboys maken hun come-back met dit zomerse nummer. Tijdens Life4You met Carlo & Irene was het even wennen om de bekende popband uit de jaren ’90 weer terug te zien op tv. Ondanks het feit dat ze een tijdje uit de running zijn geweest is nog altijd goed te merken dat ze zeker niet zijn vergeten.

Naast een paar rimpeltjes her en der, zal het je zeker ook niet ontgaan zijn dat één van de artiesten er wat anders uit ziet dan een paar jaar geleden. Juist… de Molukse zangeres van de Vengaboys, Kim Sasabone, is zwanger! Zo kon ze tijdens haar optreden bij Life4you niet fysiek meedoen.

Uiteraard willen wij bij de redactie Kim Sasabone van harte feliciteren met haar zwangerschap! Als enthousiaste Vengaboys-fans laten we deze gebeurtenis natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan! Uit nostalgie en enthousiasme hebben wij van de Kaarten maken service alvast een geboortekaartje ontworpen voor deze liefdesbaby. We hebben ons dan ook laten inspireren door de hits ‘Shalala’, ‘Forever as one’ en niet te vergeten de nummer 1 hit ‘ We’re going to Ibiza.’ Van harte gefeliciteerd Kim!

Ook op zoek naar een uniek geboortekaartje? Neus dan eens rond in ons uitgebreide assortiment op KaartOpMaat.nl!  Geboortekaartje Vengaboys


U kunt niet meer reageren.