Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Maak jouw lieve geboortekaartjes online

lieve geboortekaartjesBaby’s zijn lief. Dat is een feit. En schattig en snoezig en vertederend. En dat is natuurlijk meer dan logisch. Wanneer jouw kleine wondertje zijn of haar eerste kijkje op de wereld neemt en je kijkt naar jouw pasgeboren zoontje of dochtertje, is toch het eerste wat je denkt: “Wat lief!”? Daar is geen ontkennen aan. Want baby’s zijn lief.

Lieve kleine mormels
Die kleine handjes en voetjes en korte armpjes die niet voorbij het hoofdje uitkomen als je kindje zich voorzichtig probeert uit te rekken. Dichte oogjes en nog een piepklein mondje en neusje. Het zijn kleine lieve wezentjes die nog maar in het begin van een lang leven staan. Je hebt uiteraard zo trots als een pauw en wil al jouw vrienden en familie uitnodigen voor een kraambezoek. Dat doe je middels geboortekaartjes. Lieve geboortekaartjes, dat dan weer wel!

Lieve dieren op je geboortekaartje
Kaartopmaat.nl heeft een thema speciaal voor lieve geboortekaartjes: Lief. In dit thema vind je 30 voorbeeld geboortekaarten met een lief design. Er wordt veel kleur gebruikt en er zijn veel illustraties van dieren. Vanuit deze kaart kan je allerlei dingen veranderen en toevoegen zodat het jouw unieke en persoonlijke lieve geboortekaartje wordt! Het is ook mogelijk om vanaf een blanco vel je geheel eigen geboortekaartje te ontwerpen. Kaartopmaat.nl maakt het je echter wel erg makkelijk met de handige tools in de kaartenapplicatie.

Heb jij een keus kunnen maken aan de vele lieve geboortekaartjes? Laat hier weten hoe jouw ideale geboortekaartje eruit ziet.

Sta je te popelen om jouw lieve geboortekaartjes te ontwerpen? Wacht niet onnodig langer en ga aan de slag op Kaartopmaat.nl.


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>