Enquete

Welke jongensnaam vind jij het leukst?

Bekijk Resultaten

Loading ... Loading ...

Pagina's

Mooie geboortekaartjes maken

Zelf mooie geboortekaartjes maken is tegenwoordig heel eenvoudig. Via Kaartopmaat.nl kan je via internet mooi geboortekaartjes maken. Het is leuk en persoonlijk.  Maak geboortekaartjes die passen bij jullie en jullie baby’tje.

Voorbeeld geboortekaartjes
Op Kaartopmaat.nl staan veel voorbeelden van mooie geboortekaartjes. Je kunt de voorbeeldkaartjes heel eenvoudig aanpassen. Op deze manier worden de voorbeeldkaartjes jouw eigen geboortekaartjes. Mooie geboortekaartjes maken is nog nooit zo makkelijk geweest!

Persoonlijke geboortekaartjes maken
Er is ook de mogelijkheid om eigen foto’s te gebruiken voor jouw geboortekaart. Kies een mooie foto van jouw pasgeboren wonder en zet die op het kaartje. Schrijf er nog een mooie tekst op en kies een mooi kadertje.  Op deze manier maak je eenvoudig mooie geboortekaartjes.  Speciale kaartjes maken, doe je met een eigen foto. Persoonlijker kan het niet.

Versturen
Kaartopmaat.nl regelt voor jou het versturen van de kaartjes. Het enige wat je hoeft te doen is een Excel document toesturen via de site.  Tip: kies van te voren voor een proefdruk, zodat je zeker weet dat je tevreden bent. Bestel daarna pas de kaartjes.

Mooie geboortekaartjes maken doe je via Kaartopmaat.nl.
Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>